Hoe houd je de tuin netjes?

In

de zomer is het heerlijk om de nachten in de tuin te kunnen overwinnen. Om dit te doen, is het noodzakelijk dat u de tuin netjes houdt. Bij het onderhoud van de tuin zijn spoedeisende hulp een aantal zaken waar u op moet uitgevoerd. Als u veel planten in de tuin heeft, heeft u veel aandacht nodig. Zorg ervoor dat je hier voldoende tijd voor vrijlaat en zorg er ook voor dat je tuin geen rommel wordt.

Het gras prachtig onderhouden

Een onderdeel van de tuin is voor velen het gras. Een gras kan er onverzorgd uitzien tevreden onvoldoende onderhoud. Daarnaast zie je dat spoedeisende hulp veel onkruid in het gras groeit. Een van de redenen waarom onkruid de kans om in de tuin te groeien, is omdat de zuurgraad niet goed is. Een slanke manier om van het gras te verwijderen is door de zuurgraad te veranderen.

Kalk aanbrengen

Als je het erf netjes wilt houden, kun je ervoor kiezen om kalk te gebruiken. Een uitstekende indicatie van een ongunstige pH van vuil is wanneer het gras geel wordt en onkruid groeit. Wanneer de pH-waarde van de grond niet meer in orde is, kunt u kalk aanbrengen. De juiste pH-waarde van het vuil moet 6-6,5 zijn. Door kalk aan te trekken de pH waarde van de bodem dit aan. Stap op de zuurgraad in en bepaal de basis daarvan van je veel meer nodig hebt.

Wat kan nog meer gele vlekken in de tuin veroorzaken?

Nog een reden waarom het gazon geel kan worden, is wanneer u voor het laatst van kunstleer heeft. De marshmallow is de larve van de kraanvlieg. De larven veroorzaken veel schade veroorzaakt ze de oorsprong van gras opeten. Sinds de kraanvogels eieren leggen, kan dit voor grote problemen zorgen. Je functie de leatherback aan zijn grijsbruine kleur. De emelt ziet eruit als een mix van een worm en een rups en lijkt ook als hij geen kop heeft.

Vecht tegen lederschildpadden

Je kunt kunstleer bestrijden door nematoden te gebruiken. Nematoden zijn de volledig natuurlijke vijand van kunstleer en consumeren ze op. Verder kunt u ook sprays op het erf gebruiken om het kunstleer te bestrijden. Na het bestrijden van het kunstleer ben je de niet snel weg. Het is het beste om deze gebieden opnieuw te besproeien vervuld graszaad.

 

Geef een reactie
You May Also Like